Τρίτη 22 Ιουνίου 2010

Retro (Rock 'n' Roll Circus)


Το Ρετρό βρίσκεται- κι αυτό με τη σειρά του- με την πλάτη στον τοίχο, καθώς μετά από 4 1/2 χρόνια παρουσίας στα ερτζιανά και τον 9.58, λήγει η σύμβασή του με την ΕΡΤ (30/6/2010) και δεν ανανεώνεται περαιτέρω. Μαζί με την σημαία του rock 'n' roll υψώνουμε και την πειρατική, θέλοντας να δείξουμε ότι είμαστε ακόμη εραστές του ονείρου, εραστές ενός διαφορετικού ραδιοφώνου. Μακριά από λίστες, αναμασήματα, ξύλινο λόγο. Κρατώντας αναμμένη τη φλόγα παλιών, αγαπημένων εκπομπών. Εκπομπών που μυρίζουν βινύλιο. Ακόμη...

Να ευχαριστήσω θερμά όλους εσάς- τη συμμορία του Ρετρό- για την αγάπη που μου δείξατε όλα αυτά τα χρόνια. Μείνετε συντονισμένοι σ' αυτήν την ιστοσελίδα. Από Σεπτέμβριο, πιθανώς να υπάρχουν εξελίξεις...Να έχετε ένα όμορφο καλοκαίρι...Γεια χαρά σε όλους!

Διαμαρτύρεστε για την παύση της αγαπημένης σας εκπομπής, στην παρακάτω ηλεκτρονική διέθυνση...

http://www.ert.gr/keep/epikoinonia/ert-ae/k.e.e.p-2.htm

4 σχόλια:

vag είπε...

Δεν γινεται να τελειωσει εδω αυτη η εκπομπη.Στειλτε ΟΛΟΙ e-mail στη σελιδα της ΕΡΤ.Η "συμμορια" δεν τα παραταει! R n R !!

Ανώνυμος είπε...

Κρίμα γιατί παίζεις την καλύτερη μουσικη... Ελπίζω να έχει αίσιο τέλος

Archimidis P. είπε...

Αυτό που ξέρω είναι ότι ελαττώνονται οι εκπομπές που ασχολούνται πραγματικά με τη μουσική που αγαπάμε...Κι αυτό είναι λυπηρό.

uk-links είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.