Παρασκευή 4 Ιουνίου 2010

Καληνύχτα και καλή τύχη...


Το Ρετρό βρίσκεται- κι αυτό με τη σειρά του- με την πλάτη στον τοίχο, καθώς μετά από 4 1/2 χρόνια παρουσίας στα ερτζιανά, λήγει η σύμβασή του με την ΕΡΤ (30/6). Πιστεύοντας ότι προσφέρει αδιάκοπα μουσική ενημέρωση τα τελευταία χρόνια και μεταδίδοντας μουσικές που ΣΠΑΝΙΩΣ ακούγονται στο ελληνικό ραδιόφωνο, αποφασίζει τη συνέχιση της απεργίας και σήμερα Παρασκευή, 4 Ιουνίου, ενώνοντας τη φωνή του με αυτές των υπολοίπων συμβασιούχων.
Επειδή οι περισσότεροι απλά δε γνωρίζουν, το μόνο που έχω να τονίσω είναι το εξής: Αυτήν τη στιγμή, οι συμβασιούχοι καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες της ΕΡΤ, με μισθούς των 500 και 600 ευρώ και με εισφορές στο ΤΕΒΕ που αγγίζουν τα 520 ευρώ...Πράγμα που σημαίνει ότι, όχι μόνο γεμίζει το εκάστοτε πρόγραμμα με προσωπική δουλειά των συμβασιούχων, αλλά και το κέρδος και τα έσοδα για τον ίδιο τον συμβασιούχο (για την επιβίωσή του δηλαδή) είναι σχεδόν ΜΗΔΕΝΙΚΑ.
Αν νομίζουν κάποιοι ότι η πληγή στην ΕΡΤ είναι οι συμβασιούχοι του μεροκάματου, μάλλον χάνουν το δάσος ή κοιτούν το δάχτυλο...

Καληνύχτα και καλή τύχη σε όλους...

1 σχόλιο:

uk-links είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.