Τετάρτη, 25 Μαΐου 2011

Αγανακτισμένοι...


Δηλώνουμε ειρηνικά την αγανάκτησή μας κατά της κρίσης. Κατά όλων αυτών που μας οδήγησαν σε αυτό το σημείο. Αυθόρμητα, χωρίς κόμματα, ομάδες και ιδεολογίες.
Διευκρινιστική δήλωση:
Με αφορμή την απήχηση που έχει η εκδήλωση διαμαρτυρίας, πρέπει να μοιραστούμε κάποιες σκέψεις μας. Δεν είμαστε ομάδα, κόμμα, σύλλογος ή κάτι άλλο. Φτιάξαμε, πολύ απλά, μία εκδήλωση για να βρεθούμε ειρηνικά. Το "ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ" το υιοθετήσαμε από την ελεύθερη μετάφραση των συμβατικών μέσων για την ισπανική λέξη του κινήματος Indignados.
Η λέξη Αγανακτισμένοι δεν θέλει με τίποτα να υποκινήσει ή να υποδείξει τον τρόπο. Απεναντίας, δηλώσαμε από την αρχή ότι θέλουμε να βρεθούμε ειρηνικά και αυθόρμητα. Χωρίς σχέδιο και πλάνο. Μόνο να δηλώσουμε την ειρηνική διαμαρτυρία μας.
Ο καθένας στην σελίδα της διαμαρτυρίας εκφράζει τον εαυτό του και μόνον αυτόν. Χωρίς επιτροπές και ψήφους. Αρα, καλούμε τον καθένα να είναι υπεύθυνος των λόγων και των πράξεων του. Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα κάτι αρνητικό. Όμως, να μη δημιουργείται άλλη εντύπωση, από ό,τι ισχύει.
Δηλαδή μια ειρηνική και αυθόρμητη σύναξη.
Δικός μας αρχικός στόχος είναι να κατεβούμε με τα παιδιά μας, με τους φίλους μας, με οικεία πρόσωπα, να γνωριστούμε με κάποιους, να συναντήσουμε γνωστούς και άλλους. Με αφορμή αυτό που όλοι ζούμε.
Χωρίς σημαίες και πλακάτ, χωρίς κόμματα και οργανώσεις. Αυθόρμητα.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ypvz [url=http://www.beatsbydreoutletuk.co.uk]Beats By Dre[/url] rwsa http://www.beatsbydreoutletuk.co.uk pkup jfig [url=http://www.icheapbeatsbydre.co.uk]Beats By Dre[/url] hjfo http://www.icheapbeatsbydre.co.uk ivpi azpf [url=http://www.hibeatsbydre.co.uk]Beats By Dre uk[/url] phpp http://www.hibeatsbydre.co.uk agmm ywnp [url=http://www.beatsshop1.com]Beats By Dre Cheap[/url] npmn http://www.beatsshop1.com dimt iarl [url=http://www.drdrebeats2013.com]Dr Dre Beats[/url] nxjf http://www.drdrebeats2013.com xcks