Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2008

The Fireman


Ο Paul McCartney κυκλοφορεί ένα ακόμη άλμπουμ. Τίτλος του δίσκου Electric Arguments κι αποτελεί το τρίτο άλμπουμ του συγκροτήματος The Fireman, το οποίο έχει δημιουργήσει από το 1993, ο Sir Paul με τον παραγωγό Youth. Το γκρουπ αυτό αποτελεί μια ακόμα εκδήλωση της πολυσχιδούς προσωπικότητας του McCartney, που εκτός απ' την ροκ, ποπ, ψυχεδελική και κλασσική μουσική, με το συγκρότημα Fireman επιχειρεί και στην ηλεκτρονική διάσταση της μουσικής, με συνοδοιπόρο τον Youth, κατά κόσμον Martin Glover, που εκτός από παραγωγός είναι κι ο μπασίστας του βρετανικού συγκροτήματος Killing Joke.
Το Electric Arguments είναι το τρίτο άλμπουμ των The Fireman. Ο Sir Paul έχει γράψει και τα δεκατρία τραγούδια του δίσκου, τα οποία ηχογραφήθηκαν τον τελευταίο χρόνο, ενώ για την ηχογράφησή τους απαιτήθηκε μία ημέρα για κάθε ένα κομμάτι. Το άλμπουμ που δημιουργήθηκε σε δεκατρείς ημέρες, έχει εξαιρετικά φωνητικά σε αντίθεση με τα δύο προηγούμενα του γκρουπ.
Τα δεκατρία τραγούδια του Electric Arguments είναι τα εξής: 1. Nothing Too Much Just out of Sight 2. Two Magpies 3. Sing the Changes 4. Travelling Light 5. Highway 6. Light From Your Lighthouse 7. Sun is Shining 8. Dance 'Til We're High 9. Lifelong Passion (Sail Away) 10. Is this Love? 11. Lovers in a Dream 12. Universal Here, Everlasting Now 13. Don't Stop Running

Δεν υπάρχουν σχόλια: