Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2008

Γιορτή της Τζαζ 2008


Ο σύλλογος «Φίλοι της τζαζ & δημιουργικής μουσικής» ανακοινώνει ένα δεκαήμερο μουσικής, τη ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΤΖΑΖ που θα γίνει στον «Μύλο» Θεσσαλονίκης, από Πέμπτη 18 μέχρι και το Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2008. Οι εκδηλώσεις αυτές εντάσσονται στις «Συναντήσεις τζαζ & δημιουργικής μουσικής» που διοργανώθηκαν απ' το 2003 έως το 2005 στην Καλαμαριά και απ' το 2006 στο «Μύλο» Θεσσαλονίκης. Η περσινή ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΤΖΑΖ – 5η Συνάντηση τζαζ & δημιουργικής μουσικής- ήταν ιδιαίτερα επιτυχημένη και προσέφερε στους φίλους της μουσικής ένα οκταήμερο φεστιβάλ με 14 μουσικά σχήματα.
Φέτος, συνεχίζεται η αναβάθμιση των εκδηλώσεων με την συμπαράσταση της Νομαρχίας Θεσσαλονίκης– Κέντρο Πολιτισμού (ΚΕΠΟΘΕ), καθώς και την υποστήριξη της «EBU – UER», δηλαδή της Ευρωπαϊκής Ένωσης Ραδιοφώνων (European Broacasting Union). Το πρόγραμμα του δεκαημέρου περιλαμβάνει: 16 μουσικά σχήματα, απ' τα οποία στα τέσσερα συμπράττουν Έλληνες, καθώς και μουσικοί από την Αγγλία, Φινλανδία, Γερμανία και ΗΠΑ.
Ο 9.58 fm της ΕΡΤ3 κι η εκπομπή Ρετρό θα βρίσκονται εκεί, μεταδίδοντας ζωντανά το πρόγραμμα της φετινής Γιορτής της Τζαζ. Μείνετε συντονισμένοι...

Δεν υπάρχουν σχόλια: