Παρασκευή 21 Μαρτίου 2008

Steve Wynn live!

Steve Wynn- 1997
Την Κυριακή 23 Μαρτίου, ο αγαπημένος Steve Wynn επιστρέφει στην Αθήνα για μια συναυλία-έκπληξη στο Tiki Athens, στο πλαίσιο της περιοδείας Paisley Dreams Tour 2008. Στην περιοδεία αυτή, η οποία θα τον φέρει και στο Ξυλουργείο του Μύλου, στη Θεσσαλονίκη, μία ημέρα νωρίτερα στις 22/3, αλλά και στο Fogg's της Άρτας στις 21/3, ο Wynn θα παρουσιάσει ένα μεγάλης διάρκειας show με παλιά τραγούδια από το σύνολο της δισκογραφίας του, μαζί με το συνεργάτη του Robert Lloyd, ενώ θα παρουσιάσει για πρώτη φορά ζωντανά και μέρος του επερχόμενου νέου του album με τίτλο Crossing Dragon Bridge, το οποίο και θα κυκλοφορήσει στις 21 Απριλίου.
To Crossing Dragon Bridge είναι μια μεγάλη έκπληξη, το άλμπουμ που θα μείνει σαν "ο ευρωπαϊκός δίσκος" του Steve Wynn. Ηχογραφημένο στη Σλοβενία, σηματοδοτεί τη συνεργασία του Wynn με τον Chris Eckman (The Walkabouts), ο οποίος υπογράφει την παραγωγή. Συμμετέχει ορχήστρα από την Πράγα και γυναικεία χορωδία από τη Λιουμπλιάνα, όπως επίσης κι οι Linda Pitmon, Kirk Swan, Chris Cacavas και Tim Adams (Teenage Prayers).
Έως τότε, μη χάσετε την αποψινή εκπομπή, με καλλιτέχνες που επηρέασαν τον Steve Wynn, αλλά και που επηρεάστηκαν απ' αυτόν. Στις 23.05 ακριβώς...

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.