Πέμπτη 17 Μαΐου 2007

The Last Drive...

Last Drive-live at Ydrogeios, May 2007
Συγκίνηση...Πριν χρόνια, στο κλαμπ Zero, στο Βαρδάρι, η τελευταία συναυλία των Drive στη Θεσσαλονίκη...End of an era-Subliminal...
Οι εποχές περνάνε, οι δίσκοι και τα επτάϊντσα του συγκροτήματος εξακολουθούν να κυκλοφορούν από χέρι σε χέρι...
18.05.2007. Οι αναμνήσεις ζωντανεύουν...

(Αφιέρωμα στους Last Drive, σήμερα στις 23.05 ακριβώς)

10 σχόλια:

John G. Simandiras είπε...

Δράττομαι της ευκαιρίας (άλλη μια σιχαμερή κλισαριζμένη έκφραση) να ανακοινώσω και μέσω τού ιστοτόπου τούτου την live-on-the-air&on-the-phone συνέντευξη με τον Alex K των Drive, αμέσωζ μετά το αφΧιέρωμα του Ρετρό. Στον 95,8. Στα 'δΓιαμάντΓια'.
Θα παραλάβω, ασούμε, τη σκυτάλη ακριβώς αποκεί που την έχεις αφήσει, Αρχιμήδη.

Καλή πορεία στο αφΧιέρωμα. Καλές εποιητυχίες στο ρετρο-μπλογκ.

Time Has Come Today.

Γιάννης Σημαντήρας

Archimidis P. είπε...

Η ισχύς εν τη ενώσει, φίλε Γιάννη!
Και είναι ένα καλό βράδυ σήμερα!
Time has come...

John G. Simandiras είπε...

Στο τέλος, όλο με ρητά θα συνεννούμαστε στην Ελλάδα, χα χα...

γσ

Archimidis P. είπε...

Πάντως Γιάννη, πες τον Astaire ότι υπάρχουν εκπομπές που και κάνουν καλή δουλειά και ολόκληρα αφιερώματα σε Last Drive έχουν και νέα συγκροτήματα βοηθούνε κτλ, κτλ ! Μην τα ισοπεδώνουμε όλα!
:)

John G. Simandiras είπε...

Πιθανώς, η συζήτησή μας στο ράδΓιο με τον Δημήτρη Καραθάνο των Dread Astaire ακούστηκε σκληρά και άνισα απόλυτη, Αρχιμήδη. Καμιά φορά, πάνω στην απογοήτευσή μου/μας από τη συνολική εικόνα τού θεσσαλονικιώτικου ραδΓιοφώνου, παραλείπω να τονίσω την αξΧιοπρεπή δουλειά γενικά τού 95,8. Και την ωραία προσπάθΧεια του Ρετρό. Είμαι βέβαιος ότι, αν εντάσσεις στο playlist σου ακόμα περισσότερα νέα σχήματα (αν κρίνεις ότι αυτό ταιρΓιάζει στη φυσΧιογνωμία τού Ρετρό), η εκπομπή σου θα μπει στις καρδΓιές και στα ραδΓιόφωνα ακόμα περισσότερων φίλων μας.

Ευχαριστώ για τη φιλοξενία,

ΓΣ

Archimidis P. είπε...

Γιάννη, έτσι έχουν τα πράγματα και ξέρεις ότι συμφωνούμε και οι δύο για το ελληνικό ή θεσσαλονικιώτιο ραδιόφωνο, εννοώντας φυσικά την κατάντια του...Απλά, κουράστηκα να ακούω τα κλισέ τύπου "δεν υπάρχει τίποτα, σκ..., τα ίδια και τα ίδια" κτλ. Όποιος θέλει να την ψάξει, βρίσκει.
Όσον αφορά την εκπομπή, έχει ένα δικό της στιλ, ασχολείται πολύ με το παρελθόν, με καλλιτέχνες που πάρα πολλές φορές είναι άγνωστοι στο ευρύ κοινό και από την άλλη έχει ένα 10% που ασχολείται με νέα πράγματα που "αρμόζουν" στο παραπάνω ύφος που ανέφερα,καθώς και με νέα ελληνικά γκρουπ, βλέπε Broken Seals, Free Soul κα. Το σκληρό και άνισο δε με πειράζει, Γιάννη. Η άγνοια με τρομάζει. Κι η ισοπέδωση.
ΥΓ: Το νέο trend να φοβάσαι και αυτά που πάνε να μας πλασάρουν...Καταλαβαίνεις τι λέω...
ΥΓ2: Σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, καθώς και για τα Διαμάντια τόσα χρόνια...

WebInFront είπε...

Φανταστική συναυλία. ότι και να πω είναι λίγο πραγματικά.

Archimidis P. είπε...

Web, έχω την εντύπωση ότι στην Αθήνα έπαιξαν καλύτερα. Στη Σαλονίκη δεν τους βοήθησε κι ο ήχος...It was great fun, anyway...

WebInFront είπε...

Ένα παιδί που τον γνώρισα στην συναυλία τους είχε δει και στα 3 της Αθήνας. Είπε λοιπόν ότι ο ήχος και το playlist ήταν πάνω κάτω το ίδιο!

Archimidis P. είπε...

Web, πάω πάσο!